Čepin o AKCIJI “PITAJTE VLADU”!

Laburisti nastavljaju sa svojim sada već prepoznatljivim načinom rada – direktan kontakt sa građanima.

Građani su prepoznali zalaganje Laburista, spremnost da saslušaju njihove probleme, pokušaje pomoći i sve nam se češće obraćaju sa pitanjima i prijedlozima. Stoga smo se odlučili za ovu akciju kako bi još više produbili kontakte sa građanima te im ponuditi da kao posrednici između njih i Vlade postave konkretno pitanje pojedinom ministru. Uz pretpostavku da će biti vrlo sličnih pitanja, naše službe u Središnjici će ista grupirati i proslijediti nadležnom ministru, a građanima dostaviti povratan odgovor. U svrhu toga smo pripremili i listić „PITAJTE VLADU – ZASTUPNIČKO PITANJE“ na kojem će građani pitanje moći postaviti u pisanoj formi. Listiće možemo prema potrebi i dati građanima da pitanje na miru pripreme kod kuće a u tom ih slučaju zamolimo da ista pošalju direktno na adresu Središnjice, Zagreb Ilica 108. Razlog slanja pitanja direktno u središnjicu je taj što će naši aktivisti u nastojanju da priđu što većem broju građana mijenjati lokacije štanda i na taj način nastojati pristupiti i onima koje do sada nismo kontaktirali. Drugi listić koji ćemo ponuditi je anketni listić sastavljen od 6 pitanja i uglavnom su vezana za dosadašnji rad Stranke i ogranaka na terenu.

Anketari na štandovima su isključivo naši članovi, ljudi s kojima računamo kao kandidatima na predstojećim lokalnim izborima, a ovdje su da se predstave i direktno upoznaju sa građanima.

U Čepinu se akcija odvijala 30.04. ispred hypo banke, zatim 02.05. ispred knjižnice u Čepinu, i danas 04.05. ispred OŠ “Vladimir Nazor”. Akcije će se nastaviti i idućih dana pa tako 06.05. ispred Crkve “Uskrsnuća”, 08.05. ispred doma zdravlja, te 10.11. i 12. 05. ponovno na najfrekventnijem mjestu ispred hypo banke.