Izbori Čepin!

Nakon objave zbirne kandidacijske liste 4.veljače, Općinsko izborno povjerenstvo na dan izbora promijenilo glasačke listiće

(Zagreb, 4. ožujka 2012.) Hrvatski laburisti upozorili su danas na grubo kršenje Zakona o izboru članova jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u Općini Čepin, Osječko-baranjska županija. Danas su naime u tijeku izbori za članove vijeća mjesnih odbora u općini Čepin, a nadležno izborno povjerenstvo koje je sastavilo zbirnu listu i objavilo je na na svojoj web stranici naknadno je protivno Zakonu promijenilo redoslijed stranaka na glasačkom listiću.

Obzirom da su Hrvatski laburisti kampanju vodili sukladno zbirnoj kandidacijskoj listi koja je objavljena na web stranicama općine Čepin, i prema toj zbirni listi bili prva stranka po redoslijedu, nakon promjene glasačkih listića to više nisu pa ispada da su kampanju zapravo radili za drugu stranku.

Predsjednik podružnice Osječko-baranje županije, Željko Lukšić rekao je kako će Hrvatski laburisti zbog kršenja zakona zatražiti poništenje ovih izbora i zatražiti ponovljene izbore.

Dodatne informacije:
Ksenija Oletić, suradnica za medije
mobitel: 098/384-005
mail:mediji@laburisti.com