Odbor za poljoprivr​edu i ruralni razvoj!

U organizaciji Podružnice Osječko-baranjske županije u nedjeljno prijepodne, 03. lipnja 2012.g. održan je prvi sastanak Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Već i samim odabirom mjesta svog prvog okupljanja u Osijeku – centru slavonske regije, članovi odbora poslali su jasnu poruku da se problemi poljoprivrede uglavnom nalaze u Slavoniji i da je to mjesto gdje se trebaju i rješavati. U gotovo trosatnoj raspravi desetak nazočnih članova iznijelo je svoja gledišta na aktualne probleme i sa zadovoljstvom su konstatirali da su vrlo slična, te se očekuje vrlo aktivan rad Odbora. Posebno raduje činjenica naknadnog uključivanja u rad, ali i najava dodatnog osnaživanja odbora provjerenim stručnjacima sa područja grada Osijeka.
Ovim putem pozivamo sve one koji smatraju da bi mogli pridonijeti razvoju poljoprivrede, neka se uključe u rad Odbora i daju svoj stručni doprinos.

Sastankom odbora je i službeno otvoren ured Podružnice Osječke-baranjske županije, koji će ovih dana biti na raspolaganju i svim građanima županije.