Osijek: Održan pripremni sastanak za EU izbore

U srijedu 26. veljače održan je pripremni sastanak za EU izbore. Sastanku su nazočili saborski zastupnici Zlatko Tušak i Mladen Novak, članovi IO Podružnice, IO ogranaka, te aktivni članovi stranke. Na početku je sve prisutne pozdravio predsjednik podružnice Osječko – baranjske županije Vladimir Cindrić, te nakon uvodnog pozdrava dao riječ kolegama Tušaku i Novaku.

Pripreme za eu izbore 1

Zlatko Tušak je sve prisutne upoznao sa procesima i informacijama koje su bitne u pripremi i organizaciji nadolazeće predizborne kampanje.

Kampanja Hrvatskih laburista biti će čista, javna i transparentna kao i sve kampanje koje smo vodili do sada. Naša kampanja ponovno će biti usmjerena na radnika koji od svog rada pokušava živjeti u ovim surovom vremenu. Ponovno ćemo pokazati i dokazati da nas ne zanimaju ideološke teme, nego teme koje će voditi prema ozdravljenju domaće ekonomije i stvaranju pozitivnije klime u društvu. Na izbore kao i uvijek izlazimo samostalno, jer nas ne zanimaju interesne koalicije. Dok ćemo večinu aktivnosti u kampanji usmjeriti na izravni kontakt s građanima na ulicama i trgovima.

Pripreme za eu izbore 2

Nakon izlaganja kolege Tušaka, kolega Mladen Novak je u svom izlaganju posebno dao naglasak na najbitnije detalje važne za predizbornu kampanju kao i za proces samih izbora.

Osim prenošenja svih važnih informacija za EU kampanju, ovaj sastanak se iskoristio za druženje i međusobnu razmjenu dosadašnjih iskustava i ideja svih prisutnih članova.