Otvoreno pismo gradonačelniku, Gradskom vijeću, Zajednici športskih udruga i cjelokupnom građanstvu!

Caba cusoBliži se proljeće, a time i nastavak sportskih natjecanja na otvorenom. Novu sezonu županijske nogometne lige Gradski stadion i NK Baranja-Belje dočekuju u najgorem stanju u svojoj povijesti.
Tribine se bukvalno raspadaju, a seniorska momčad kluba tavori na dnu prvenstvene ljestvice pretposljednjeg ranga natjecanja. Imaju li odgovorni imalo obraza?
Zar nikoga nije sram da na takav zapušteni objekt dolaze gosti iz drugih sredina?
Što ti ljudi misle o nama?
Zar je posao igrača i trenera da se bave građevinskim radovima mijenjajući trule daske na, za ljude opasnim tribinama?
Ne gospodo, njihovo je da treniraju i igraju, a vaše da im za to osigurate uvjete. U klub je iz gradskog proračuna, a nakon mirne reintegracije, transferirano 2-3.000.000 kuna. Tu još treba dodati i sponzorstva i tako dolazimo do respektabilnog iznosa. Što je rezultat?
Osim navedenih činjenica, rezultat je i to da ogromna većina igrača poniklih u klubu sada igra negdje drugdje.
Podsjećamo da je stadion u vlasništvu grada Belog Manastira i da su za izbor dojučerašnje uprave kluba na čelu s gosp. Kedmencem ruke digli i gradonačelnik Doboš te zamjenik Jalšovec.
Zbog svega navedenog, pozivamo odgovorne da počnu raditi posao za koji ih plaćaju građani,i to hitno, dok netko ne strada. Novi stadion je trenutno nerealan, tako da je sanacija najdotrajalijih dijelova neophodna.
Dasaka, čavala i boje ima za kupiti na više mjesta, a zaposleni u javnim radovima, sticajem okolnosti, ionako više sjede kraj vatre nego što rade.

Čaba Čuso
predsjednik ogranka
Beli Manastir