Odbor za predstavke, pritužbe i prijedloge građana

Poštovani građani i građanke grada Osijeka,

3. sjednica Gradskoga vijeća Grada Osijeka održat će se 25. rujna 2013. u 9,00 sati u Velikoj vijećnici u Osijeku, Županijska ulica 4/1. Budući da su našoj stranci na prvom mjestu prava i interesi građana Osijeka, pozivamo Vas da nam slobodno uputite sva pitanja na koja biste htjeli dobiti odgovor od strane čelnika našega grada.

Također Vas želimo obavijestiti da sve predstavke, pritužbe i prijedloge građana možete uputiti i putem Odbora za predstavke, pritužbe i prijedloge u kojem je predsjednica Silvija Dološić.

Odbor razmatra predstavke, pritužbe i prijedloge građana upućene Gradskome vijeću te ukazuje nadležnim tijelima na kršenje ustavnosti i zakonitosti i prava građana u postupku pred organima i tijelima koja imaju javne ovlasti, ukazuje Gradskome vijeću na kršenje ustavnosti i zakonitosti i druge štetne pojave od šireg značenja te predlaže poduzimanje potrebnih mjera za njihovo otklanjanje.

Saznajte više na: http://www.osijek.hr/index.php/cro/Gradska-uprava/Gradsko-vijece/Radna-tijela/Odbor-za-predstavke-prituzbe-i-prijedloge-gradana