OSVRT NA ZABRINJAVAJUĆE „NERVOZNU“ REAKCIJU NAČELNIKA I ZAMJENIKA NAČELNIKA

Nakon što je Ogranak Hrvatskih laburista Satnica Đakovačka u javnost izašao s pitanjem vladajućima zbog čega Općina Satnica Đakovačka nije ušla u projekt jeftinijeg prijevoza do Đakova, o svemu su se „nervoznim“ priopćenjem oglasili načelnik te zamjenik načelnika koji su se očito osjetili napadnutima, mada smatramo da za tako nešto nema razloga.

Iznenađuje koliko smo napada doživjeli na osobnoj razini samo zbog jednog legitimno postavljenog pitanja koje muči mještane naše Općine i na koje imaju pravo čuti odgovor. Umjesto odgovora dobili smo kritiku kako smo „huškači“ i kako taj projekt uopće nije toliko bitan za naše mjesto.

Sve nas je to neugodno iznenadilo jer smo smatrali da načelnik i zamjenik načelnika razumiju da su izabrani od strane mještana i da mještani imaju pravo dobiti odgovore. Mislili smo da je prošlo vrijeme kada se nije smjelo postavljati pitanja. Smatramo i dalje da je načelnik dobar čovjek i nećemo se spustiti na razinu osobnih prozivki (to je stvar političkog dijaloga, ali i opće kulture), ali jasno poručujemo da nas nitko neće ušutkati u namjeri da postavimo pitanja koja muče mještane Satnice Đakovačke i Gašinaca.Više…