Razmišljanje i zahvale nakon izbora!

Đakovo – Hinko Verhas, predsjednik ogranka

Đakovo je prepoznalo novu snagu. Hvala svima na glasu za Hrvatske laburiste – stranku rada jer “mi nismo isti, mi smo laburisti” uz ukazano povjerenje ide i odgovornost za budući rad i uz najavu kampanja za lokalne izbore je od danas počela s obečanjem da čemo se boriti za sve koje žive od svoga rada i borba za svako radno mjesto.

Belišče – Zoran Bakić, predsjednik ogranka

U skoro nemogućim uvjetima, bez novaca i bilo čije podrške,prepoznali smo se i organizirali, izdvajali zadnju kunu iz svog džepa i pokazali političkoj eliti da nismo ovce za šišanje već ponosni ljudi koji samo hoće dostojanstveno živjeti od svog rada.Mi smo krojači naše sudbine i to nam nitko nemože oduzeti.Zato galvu gore,tek smo počeli…….

svima koji su izašli na izbore i dali glas za HRVATSKE LABURISTE-STRANKU RADA želim iskreno zahvalilti i čestitati na zajedničkom uspjehu koji smo postigli,te omogućili da se postave temelji za daljnji još uspješniji i prepoznatljiviji rad.

Damir Dudaš – predsjednik ogranka Beli Manastir

Zaključite sami da li smo uspjeli za dva mjeseca postojanja u Baranji
1.Beli Manastir     ———————4————- 3,98
2.Kneževi Vinogradi  —————4————- 3,11
3.Darda     ——————————-4————- 4,07
4.Bilje        ——————————-5————- 4,42
5.Petlovac     —————————-4————- 2,36
6.Čeminac   —————————–5————- 2,27
7.Popovac    —————————–5————- 2,00

SADA U PRIPREMU ZA LOKALNE IZBORE 2013

Branka Serdarušić, Đurđenovac

Kampanja je iza nas postali smo parlamentarna stranka imamo 6 mandata postigli smo puno, mi smo stranka rada, radili smo u skladu s time želim poručiti mojim sugradanima, đurđenovčanima i široj okolini da im se od srca zahvaljujem na podršci i donacijama te obećavam u moje ime i ime stranke da nećete požaliti što ste glasali za laburiste, opravdati ćemo Vase povjerenje.