Tiskovna konferencija hrvatskih laburista u Osijeku 05. ožujka!

Hrvatski laburisti

Tiskovna konferencija se održala 05.ožujka 2012.g. u prostorijama GČ Retfala.Konferenciji su se odazvale novinarke HRT-a: Radio Osijek i Večernjeg lista iako su i ostale
medijske kuće bile pozvane.

Konferencija je održana zbog nedavnih događaja u Čepinu gdje se tijekom izbora za vijeće mjesnih odbora 04. ožujka dogodila izborna prijevara. O tome je govorio predsjednik hrvatskih laburista Osječko-baranjske podružnice Željko Lukšić, a također je sudjelovao i tajnik podružnice Damir Domazet.

Nadležno izborno povjerenstvo u Čepinu je objavilo svoje zbirne pravovaljane liste kandidata na kojoj smo mi laburisti i bazirali svoju kampanju, a također i ostale stranke koje nisu bile svjesne što ih čeka(http://www.cepin.hr/component/content/article/35-sadraj/225>-kandidacijske-liste). Međutim na dan izbora se dogodilo veliko iznenađenje, umjesto na 1.mjestu na svim listama kao što je objavljeno, laburisti se pojavljuju na 5., 6. i drugim mjestima. Također se ista stvar dogodila koaliciji HNS-HSU-Zeleni koji su trebali biti na 2. mjestu.više..