U Đakovu nema problema samo za gradonačelnika i podobne

Povodom rekacije Zelene liste Grada Đakova te odgovora gradonačelnika Zorana Vinkovića u kojemu negira postojanje ikakvog problema u vezi dimnjačarskih usluga te tvrdi kako nije bilo nikakvih pritužbi građana, dužni smo se oglasiti i mi, Hrvatski Laburisti grada Đakova.

Nije novost sustavno ignoriranje građana i njihovih realnih problema od strane gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Vinkovićem. Gradonačelnik u nedostatku vremena zbog „obveza“ u Hrvatskom saboru, gdje se svim silama trudi zavaditi Đakovo i Slavoniju sa svima ostalima, nema sluha za stvarne probleme mještana Đakova i prigradskih naselja.

Gradonačelnik je i do sada odbijao vidjeti stvarno stanje, a kad povremeno i progleda onda pronađe krivca negdje drugdje, najčešće u Hrvatskom saboru. Naravno da za njega ne postoji problem dimnjačara, kao što nema nikakvu odgovornost niti za nezaposlenost u Đakovštini, niti za sumrak industrijske proizvodnje, a još manje za katastrofalnu poziciju slavonskog seljaka i poljoprivrede. Ukratko, gradonačelnik ne vidi probleme na koje on može i mora utjecati jer je svoj problem i svojih stranačkih drugova davno riješio. Nadamo se da to neće trajati još dugo. Više…