Vijećničko pitanje o tzv.“bunkeru“!

Grad Beli Manastir

Vijećničko pitanje o tzv.“bunkeru“ postavljeno na sjednici GV-a Belog Manastira još jedan je primjer nerada i javašluka aktualne gradske vlasti i mizerije lokalne političke scene. Koji se lumen dosjetio da od firmi koje posluju s gradom kao proviziju uzme betonsko-drvenog monstruma na dječjem igralištu kao da u gradu nema važnijih stvari od toga?! Kako od ljudi koji nisu u stanju riješiti ovakvo banalno pitanje možemo očekivati da se uhvate u koštac s ozbiljnim problemima poput nezaposlenosti, depopulacije i opće apatije?!

Da podsjetimo, Beli Manastir je između dva popisa stanovništva izgubio gotovo 1000 stanovnika, a broj nezaposlenih na burzi premašio 6 000 Baranjaca! Apatija u našem gradu, koju aktivisti Hrvatskih laburista-stranke rada vide i čuju provodeći anketu „Pitajte vladu“ je odavno postila korijenje. Unutarstranačka i međustranačka prepucavanja i zapošljavanje podobnih po gradskim i državnim poduzećima, „gradskim ocima“ su važniji od rada u korist onih koji su ih izabrali.

Nažalost, građani grada s lijepim hrastovim drvoredima i ruševnim stadionom još će godinu dana trpjeti ovakvu vlast. Hrvatski laburisti počeli su kroz edukaciju članstva o ustrojstvu i funkcioniranje lokalne i regionalne samouprave s pripremama za predstojeće lokalne izbore, a ogranak Beli Manastir je kadrovskom popunom stvorio pretpostavke za kvalitetno sudjelovanje na istima.