Znanje kao ulog u pozitivne društvene promjene

Zagreb, 9. lipnja — U organizaciji Središnjeg ureda i stručnog tima Hrvatskih laburista u Zagrebu je održana posljednja edukacijska radionica kojom je za stotinjak članica i članova iz svih krajeva Hrvatske završen prvi ciklus treninga za predstojeće lokalne izbore. Podsjetimo, posljednjih mjeseci je u svakoj županiji održana po jedna cjelovita radionica za lokalne aktiviste i dužnosnike stranke, dok je u ovoj posljednjoj primijenjen niz novih znanja i vještina, ali i najavljena vrlo aktivna i izazovna politička jesen, barem što se laburista tiće.

Tako su laburistima, u vrlo dinamičnoj i interaktivnoj radionici dati alati kojima će moći nastaviti biti nositelji pozitivnih društvenih promjena. Da je radionica prošla vrlo uspješno dokazuje vrlo aktivna uloga sudionica i sudionika koji su imali niz kvalitetnih pitanja i diskusija.

Prva pripremljena tema bavila se najboljim (najgorim) program kandidata za župana. Prezenter teme Dragutin Lesar postavio je trik program o kojem se razvila vrlo živopisna diskusija.

Iz Ekonomskog fakulteta u Rijeci, dr.sc. Saša Drezgić prezentirao je mogućnosti ključnih aspekata financiranja Više..