Skupština ogranka Čepin

Hrvatski laburisti – Stranka rada su 01.02.2014. g u Čepinu održali skupštinu na kojem je izabrano novo vodstvo ogranka.Za novog predsjednika ogranka Čepin, izabran je Marijan Jovičić, za tajnika Aleksandar Zorko, a za članove izvršnog odbora Petar Pović, Ivica Ozanjak, Juro Mandić, Šimo Jurić i Krunoslav Bjelac.

IO CepinMarijan Jovicic

Skupštinom je predsjedavao Vladimir Cindrić, član Nacionalnog vijeća Stranke i predsjednik podružnice Osječko-baranjske županije, a skupštinu su svojim prisustvom uveličali i Bruno Zorić dopredsjednik Gradskog vijeća Osijeka i član Nacionalnog vijeća, te Silvija Dološić i Miroslav Varga gradski odnosno županijski vjećnici.

U svom prvom obraćanju članovima ogranka, novi predsjednik je istaknuo odlične rezultate koje je Stranka ostvarila na svim dosadašnjim izborima i njegovo uvjerenje da će se tako i nastaviti uz kvalitetan rad novoizabranog vodstva, a uz podršku svih članova ogranka, te podršku Županijske organizacije Hrvatskih laburista – Stranke rada.

Prvu priliku za provjeru imat će već krajem svibnja na izborima za zastupnike u EU Parlamentu.

Svim prisutnima, se prigodnim govorom obratio Miroslav Varga, koji je upoznao članove s dosadašnjim radom županijskih vijećnika u novom sazivu Županijske skupštine, kao i s tekućim pripremama za nadolazeće izbore za EU Parlament, te je ujedno naglasio važnost nadolazećih izbora.